De inkooporganisatie voor projectkozijnen

Bespaar tijd en geld in uw zoektocht naar kozijnen

Maak direct een berekening
logo Aluplast
logo Rehau
logo K-Vision
logo Aluprof
logo Deceuninck
logo Gealan
logo dr Hahn
logo Rehau
logo Saint Gobain
logo Aluprof
logo Reynaers
logo Roto
logo Salamander
logo Siegenia
logo Pilkington
logo Saint Gobain

Projectkozijnen

Interkozijn is een inkooporganistatie gespecialiseerd in het leveren en monteren van aluminium, kunststof en houten kozijnen en gevelelementen. Door onze projectmatige aanpak wordt de dienstverlening gekenmerkt door een efficiënte en daardoor voor de klant voordelige werkwijze. Interkozijn werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten en beschikt over de volledige knowhow op het gebied van duurzame bouw, levering en montage van de producten.

Maatwerk voor de zakelijke markt

Interkozijn is opgezet door een aantal vastgoedbeleggers. In eerste instantie om de eigen projecten van de aandeelhouders te faciliteren, maar al vrij snel ontpopte Interkozijn zich tot een serieuze partner voor meerdere marktpartijen. Vele projectontwikkelaars, aannemers en architecten werken inmiddels nauw samen met Interkozijn. Wij spreken namelijk dezelfde taal en kunnen vanuit onze ervaring maatwerk bieden en denken te allen tijde mee om tot het beste resultaat te komen. Of het nu om huur- of koopwoningen gaat of nieuwbouw- of renovatieprojecten: Interkozijn is als geen ander op de hoogte van wat de klant wenst!


Maak direct een berekening

Onze partners

Door de ruime keuze in merken en profielsoorten hebben we voor iedere situatie een passende oplossing. Onze kozijnen worden toegepast bij nieuwbouw maar ook bij renovatie. Wij leveren voornamelijk aan:

 • Aannemers
 • Bouwbedrijven
 • Beleggers
 • Woningbouwcorporaties
 • Ontwikkelaars
 • Architecten

Zij kiezen voor Interkozijn omdat wij onafhankelijk zijn en weten welke kozijn waar verkrijgbaar is. Wij helpen hen in de zoektocht naar de juiste kozijnen met daarbij de gewenste condities.

Maak direct een berekening

Onze werkwijze

Door onze efficiënte werkwijze bespaart u tijd en geld. Deze werkwijze voorkomt fouten en resulteert uiteindelijk in de meest voordelige prijs. Middels onze configurator kunt u in een aantal eenvoudige stappen een offerte voor een klant, of een berekening voor eigen gebruik aanmaken. Hier onder hebben we de werkwijze uitgeschreven in een aantal stappen.

pic
pic
pic

Onze producten

Interkozijn kiest alleen voor de beste kwaliteit van gerenommeerde fabrikanten. Verder hebben wij alle kennis en diensten in huis op het gebied van fabricage, ontwerp, levering tot en met montage van onze producten.

Producten bekijken Maak direct een berekening

Waarom Interkozijn?

 • Scherpe prijs, tot wel 20% goedkoper dan de gangbare partijen
 • Snelle levering, doorgaans binnen 6 weken te leveren.
 • Wij werken alleen met topkwaliteit producten, zoals ALUplast, ALUprof, Rehau, K-Vision en Gealan.
 • Uitstekende technische begeleiding, van ontwerp tot nazorg en onderhoud.
 • Interkozijn levert haar producten standaard met 5 jaar garantie op levering en montage.
 • Onze partners profiteren van een enorm aantrekkelijke staffelkorting

Contact met ons opnemen

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.